Асоціація 
українських германістів

Програма Еразмус+ відкриває можливості європейської освіти для українців

5-6 березня 2014 Інформаційний день програми Еразмус+ відбудеться у Києві.

Під час заходу Національний Темпус-офіс в Україні проведе презентацію нової програми Еразмус+, а також Еразмус Мундус і програми Жана Монне, які фінансуються Європейським Союзом. Викладачі і працівники ВИШів, науковці та студенти матимуть можливість дізнатися про широкі освітні можливості в Європейському Союзі та Україні.
Інформаційний день відбудеться за сприяння Представництва ЄС в Україні та Міністерства освіти і науки України. Під заходу учасники матимуть змогу отримати корисну інформацію про процедуру подання заявок на стипендії і гранти (у тому числі обов'язкову електронну реєстрації на порталах ECAS і PIC). Представники вищих навчальних закладів та викладачі ВИШів матимуть можливість знайти партнерів для майбутніх проектів та співпраці між університетами. Разом з тим працівники посольств країн-членів ЄС представлять для відвідувачів можливості в галузі міжнародного співробітництва, доступні у їхніх країнах. Також Національний Темпус-офіс в Україні підсумує результати шостого конкурсу програми Темпус IV для навчальних закладів.

Незважаючи на те, що програма Еразмус+ поки що запроваджена не повною мірою, але вже відкрито конкурси за напрямами: КА 1 – Академічна мобільність; КА 2 – Альянси знань та напрям Жан Моне. Також продовжується набір студентів на навчання за магістерськими програмами та на стажування в рамках програми Еразмус Мундус на 2014-2015/2016 рр. Конкурс КА 2 – Розвиток потенціалу вищої освіти (ex-Tempus) ще не оголошено.

Важливо: Інформаційний день включатиме два дні: перший день - презентаційні сесії, другий день – консультації за попереднім записом. Мова проведення заходу – українська. Матеріали презентацій підготовлено українською/англійською/російською мовами і доступні на сайті.

Представники вищих навчальних закладів, дослідницьких інституцій, неурядових організацій, студенти запрошуються до участі незалежно від області/міста, в яких проживають. Участь є безкоштовною, однак витрати на проживання і проїзд не відшкодовуються.

Місце проведення: Київський національного університету імені Тараса Шевченка (м. Київ, вул. Володимирська, 60, ауд. 329, 3-й поверх).

Дати проведення: 5-6 березня 2014 р.

Реєстрація є обов’язковоюhttp://www.tempus.org.ua

Програма Інформаційного дня:

http://www.tempus.org.ua/uk/news/1130-programa-informacijnogo-dna-programi-jerazmus-.html

Контакти:

Національний Темпус-офіс в Україні

http://www.tempus.org.ua

Тел. 044 286 66 68; 044 332 26 45

Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

UDGV UDGV UDGV UDGV UDGV UDGV UDGV