Асоціація 
українських германістів

Пропонуємо Вам актуальну інформацію про наші події, проекти та нові статті в онлайн-часописі. 

 

  1. Анонси
  2. Проекти
  3. Статті
 

1) Анонси


 Конференція Культурно-освітньої академії

З 10 до 12 листопада 2014 року Goethe-Institut запрошує сорок експертів культури з усієї України на конференцію до Києва для обговорення  разом з німецькими колегами  різних питань культурної політики і менеджменту культури.

Детальніше...

 

XX кінофестиваль «Нове німецьке кіно»

7 листопада наш фестиваль стартує у Львові. Різноманітна програма включає в себе тонку інтелектуальну кінокомедію, три епічні картини з історії та сучасності, триллер і документальний фільм на честь майстра фотографії.

Детальніше...

 

Пізнавальна поїздка до Німеччини для школярів та вчителів

До 12 листопада 2014 року  групи школярів (5-7 осіб + 1-2 вчителі) можуть подати заявку на участь у пізнавальній мандрівці до Німеччини на тему "Як споживати енергію, зберігаючи природу?", що організовується Goethe-Institut в Україні та намічена на 11 – 18 січня 2015 року.

Детальніше...


Музичні читання для дітей із Фредріком Вале

11 листопада в Житомирі та 12 листопада в Києві виступатиме відомий дитячий письменник з Німеччини Фредрік Вале.

Детальніше...

 

2) Проекти


Культурно-освітня академія

Культурно-освітня академія, започаткована Goethe-Institut, сприяє визнанню і професіоналізації українських культурних установ та ініціатив, а також об’єднує активних діячів з державних та недержавних структур у сфері культури.

Детальніше...

 

3) Статті


25-та річниця падіння Берлінського муру

По всій планеті уламки Муру нагадують про часи розділу Німеччини. Виконавчий директор Федерального фонду опрацювання диктатури СЄПН Анна Камінскі розповідає про розвідки для книги «Берлінський мур у світі».

Детальніше...

 

Розмова з Тіно Улеманном, керівником продажу та збуту видавництва Piper Verlag GmbH

"В мене важливе завдання – допомогти колегам в українських видавництвах у їх повсякденній роботі та в роздумах про стратегію поліпшення продажів та маркетингу, щоб в подальшому більше наблизитись до читача, успішно видавати і продавати книжки, підтримуючи й зміцнюючи таким чином культуру й належних рівень дозвілля в країні."

Детальніше...

UDGV UDGV UDGV UDGV UDGV UDGV UDGV