Асоціація 
українських германістів

Вельмишановні учасники конференції,
шановний Олександре Миколайовичу,
дорогі колеги, гості!

Асоціація українських германістів надсилає найщиріші вітання з нагоди відкритття ХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Мови і світ: дослідження та викладання».

Цей захід вже традиційно збирає щороку українських та закордонних філологів, викладачів та перекладачів іноземних мов.

Вважаємо, що це чудова нагода для науковців з різних країн обмінятися науковим та практичним досвідом, новими напрацюваннями, методиками. Висловлюємо сподівання, що ця конференція стане не лише вагомим внеском у розвиток української філологічної науки і германістики зокрема, але й окреслить нові шляхи для вирішення непростих завдань реформування вищої освіти в Україні.

У досягненні цієї мети велике значення має обмін інформацією. Тому висловлюємо особливу подяку організаторам, персонально деканові факультету іноземних мов Державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка (КДПУ) міста Кропивницький, віцепрезиденту Асоціації українських германістів Олександру Миколайовичу Білоусу та всім учасникам конференції за надану можливість для наукових дискусій, презентації наукових підходів, налагодження контактів та сприяння розвиткові філологічної науки в Україні.

Бажаємо учасникам конференції плідної праці та нових наукових звершень!

 

З повагою,

Президент АУГ проф. Паславська А. Й.

UDGV UDGV UDGV UDGV UDGV UDGV UDGV