Асоціація 
українських германістів

11-12 грудня 2018 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувається семінар «Цінності та формування цінностей на уроках німецької мови», спрямований на підвищення кваліфікації вчителів німецької мови зі шкіл сільських регіонів. Організували захід Асоціація українських германістів, Фонд Ганса Зайделя і кафедра міжкультурної комунікації та перекладу факультету іноземних мов Львівського університету.

Семінар присвячено питанням методики і дидактики викладання німецької мови як іноземної. В заході беруть участь 15 вчителів з Івано-Франківської, Закарпатської, Харківської, Черкаської, Одеської, Львівської, Донецької, Хмельницької, Волинської та Тернопільської областей.

Мета семінару – формування у вчителів знань та навиків, необхідних для виховання у школярів основних громадянських та морально-етичних цінностей: рівноправності, толерантності, свободи віросповідання і думки, верховенства права.

Лекції читатимуть провідні викладачі кафедри міжкультурної комунікації та перекладу, представники Австрійської академічної служби обміну та колеги з Віденського університету.

        

UDGV UDGV UDGV UDGV UDGV UDGV UDGV